2018. augusztus 23.

Joe FritzMazura JánosFritz Jazz Band
2018. augusztus 23. csütörtök, 19:00
Pro Artis AMI udvara / 7030 Paks, Deák Ferenc u. 9.
Vendég: Mazura János tubaművész

A 2011-ben a világ 30 legjobbjába beválasztott, valamint a magyar közönség és kritikusok által 5 éve „az év klarinétosa” címet birtokló Joe Fritz ezúttal sztárszólistákkal összeállított együttessel érkezik. A zenekar tagjai garantálják a forró swing hangulatot, amitől a lábak nem maradhatnak nyugodtan.
Mazura János 1970-ben született Budapesten. 1995-ben szerezte meg tubaművész diplomáját a Liszt Ferenc Zeneakadémián, majd 1998-ban hangmesterként elvégezte a Színház és Filmművészeti Főiskolát is. 1992-93-ban két évet töltött az Isztambuli Operaház zenekarában, azóta szabadúszó muzsikusként a legkülönfélébb zenei műfajokban tevékenykedik. Budapest összes szimfonikus zenekarában megfordult már kisegítőként, gyakran lép fel szólóban és kamaraegyüttesekkel, de tagja a „Someday Baby” akusztikus blues együttesnek, az „Agostones” és a „Gabona” zenekaroknak is. Gyakran fellép jazz szólistaként, valamint az Odessa Klezmer Band koncertjein is. Tagja a „Heavy Tuba” együttesnek, amely osztrák és német muzsikusokból áll.

Az összes koncertre a belépés ingyenes, de adományokat elfogadunk, amelyeket tehetséges gyermekek zenei képzésére fordítunk.
Belépés és helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A szervezők a változás jogát fenntartják.

VISSZA